De Grote Zwaagse Kermisshow

Een fantastische interactieve kermisavond bij jou in de huiskamer! Helaas kan het Zwaagse kermisspektakel niet doorgaan zoals wij dat graag hadden gezien en gehoopt. Echter, wij organiseren een knaller van een digitale kermisavond voor jullie.

Op zondagavond 23 mei vanaf 20.30 uur organiseren wij (De Witte Valk, Party Top Entertainment en Sportcafé Zwaag) een fantastisch kermisfeest bij jou thuis in de huiskamer. Wij verzorgen een avondvullend programma bomvol entertainment en gezelligheid voor iedereen in Zwaag en daarbuiten. De avond bestaat uit een ‘Swingo’, een muzikale bingo met fantastische prijzen, Rad van Fortuin, diverse live optredens van diverse zangers en uitgebreid entertainment en speciale optredens van Zwaagse sterren. Daarnaast kan een prijs worden gewonnen voor de leukst aangeklede huiskamer inzending bij onze WhatsApp ‘hotline’!

Meedoen kan door onze speciale Kermisbox te bestellen. De Kermisbox bestaat uit ludieke feestitems, attributen, shots en veel meer om er een ouderwets gezellig avondje van te maken in de huiskamer. Bij aanschaf van de box zit een unieke Swingokaart. Is jouw kaart vol? Dan heb je Swingo! Het unieke aspect is dat wij niet jouw prijs bepalen, die bepaal je zelf. Via een live-verbinding kom je bij ons in de studio en kun je een van de prijzen zelf uitzoeken. Dit zijn weer fantastische en grote prijzen. De hoofdprijs van de avond, verloot onder alle deelnemers, wordt live naar jou gebracht deze avond. Je komt dan dus live in onze uitzending.
Daarnaast heeft jouw Swingokaart een uniek nummer waarmee live in de uitzending ook mooie prijzen zijn te winnen tijdens het Rad van Fortuin. Uiteraard zijn er meerdere Swingokaarten aan te schaffen (extra Swingokaart 7,50 euro).

Kortom, wij gaan zorgen voor een onvergetelijke, gezellige én veilige kermisavond bij jou thuis op zondag 23 mei, aanvang 20.30 uur. Uiteraard met de muzikale omlijsting van Feest DJ Edje.

De Kermisbox is te bestellen bij Daphne Bakker (06-20678838) of Elle Mol (06-10130193) per WhatsApp. De box (inclusief één swingokaart) kost 27,50 euro. De Kermisbox is in combinatie met de Kermiskinderbox te verkrijgen tegen een speciaal tarief van 40 euro. Afhalen van de Kermisbox kan bij De Witte Valk op vrijdag 21 en zaterdag 22 mei tussen 12.00 en 18.00 uur.

De Zwaagse kermisvlag is voor slechts 10 euro verkrijgbaar bij De Witte Valk tijdens openingstijden.