Een uitvaart in coronatijd

‘Een uitvaart in coronatijd, dan kan en mag er zeker niets?’ Dit is tegenwoordig vaak een van de eerste opmerkingen die wij krijgen als we bij een familie binnenkomen waar iemand is overleden. Natuurlijk hebben we te maken met veel beperkingen, maar wij denken altijd in oplossingen. Dus ook in deze bijzondere tijd waarin we ons nu bevinden, kunt u bij ons terecht voor een zo passend mogelijke verzorging van een uitvaart.

Op alle uitvaartlocaties is nog steeds de mogelijkheid om méér mensen te ontvangen tijdens de uitvaartplechtigheid dan de maximaal 30 in andere openbare ruimtes. Een condoleancemoment organiseren is niet onmogelijk, maar misschien ook niet verstandig.
Wij denken heel graag met u mee en vinden vaak creatieve oplossingen om u toch de gelegenheid te bieden om het verdriet te delen met de kring van mensen om u heen, al gaat het dan in een wat andere vorm dan we altijd gewend waren.
Afstand houden, handen desinfecteren en – op dringend advies – mondkapjes dragen; ook tijdens de uitvaart zullen we met die maatregelen rekening moeten houden.
Maar wij zijn er om naast alles wat móet ook samen met u te kijken naar alles wat kán. Alles wat past bij u en wat u een goed gevoel over het afscheid kan geven. Wij volgen de ontwikkelingen en regelgeving op de voet en weten precies wat we u wel en niet kunnen adviseren. U mag van ons professionele bijstand verwachten in een voor u zware en moeilijke tijd van afscheid nemen en daarnaast – en minstens zo belangrijk – een warme, liefdevolle en zeer betrokken houding. Wilt u meer weten? Bel ons gerust, geheel vrijblijvend.

Namens de gezamenlijke in Blokker, Oosterblokker, Zwaag, Zwaagdijk-West en Schellinkhout staan wij voor u klaar.

Bel ons voor een vrijblijvend informatiegesprek, een kostenbegroting of melding van overlijden: 06-11444417 (24 uur per dag bereikbaar).

Lian en Monique