Elke denkbare keuze

Het is een misvatting die wij vaak nog tegenkomen. Dat mensen denken dat wij als lokale uitvaartverzorgsters geen gebruik kunnen maken van andere uitvaartlocaties of -mogelijkheden dan de plaatselijke of de gebruikelijke. Niets is minder waar. Alle keuzes die u maakt, kunnen wij voor u realiseren. Of dat nu gaat om een afscheidsbijeenkomst in dat ene strandtentje waar u samen zo graag kwam, of in dat mooie uitvaartcentrum in Hoorn of Alkmaar of waar dan ook, alle locaties kunnen wij op uw verzoek ‘boeken’ en samen met u ‘wandelen’ wij dan richting de dag van het afscheid.

En of u nu een traditionele, stijlvolle rouwauto wenst of een loopkoets of uitvaartbus, wij kunnen het allemaal voor u regelen. In alle keuzes die gemaakt moeten worden, begeleiden wij u en geven we u tijd om weloverwogen te kiezen. Stap voor stap, dag voor dag. Altijd met oog voor detail en met aandacht voor u en uw verhaal.
Zo wordt met elk afscheid een mooie herinnering geboren. Namens de gezamenlijke uitvaartverenigingen tussen Zwaagdijk-West en Schellinkhout staan wij voor u klaar.

Bel ons voor een vrijblijvend informatiegesprek, een kostenbegroting of melding van overlijden op telefoonnummer 06-11444417 (24 uur per dag bereikbaar).

Monique Bankras en Lian Kroon

St. Barbara Zwaag
St. Barbara Oosterblokker
St. Jozef Blokker

De Laatste Eer Blokker/Zwaag
Uitvaartvereniging Schellinkhout