Toch een beetje Koningsdag in Zwaag

Een jaar verder en wederom geen Koningsdag in Zwaag zoals we gewend zijn. Om evengoed in de stemming te blijven, hebben wij een feestelijke tas samengesteld met
allerlei benodigdheden en ideeën om thuis Koningsdag te kunnen vieren. Uiteraard zullen wat lekkernijen niet ontbreken! De tas is bedoeld voor basisschoolkinderen en kost 5 euro per kind.

Er zit ook een kleurplaat in de tas en wanneer deze, prachtig ingekleurd en versierd, op het aangegeven adres (zie kleurplaat) wordt ingeleverd, dan verloten wij onder de mooiste drie een prijs (zowel voor onder- als bovenbouw).
Ook voor de drie leukste foto’s die op Facebook geplaatst worden met de #koningsdagzwaag verloten wij een prijs.

U kunt zich opgeven via de website www.koningsdagzwaag.nl onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal tassen. Inschrijven kan tot 19 april.

Het ophalen en betalen van de tassen kan op vrijdag 23 april tussen 19.00 en 21.00 uur in de kantine van SV Westfriezen. Vanwege de geldende maatregelen vragen wij u alleen te komen en een mondkapje te dragen.

We gaan er vanuit (en hopen) dat dit de enige Koningsdag wordt op deze manier en dat we elkaar volgend jaar weer zien op ’t Krijt bij SV Westfriezen, als vanouds!