15e Nieuwjaarswandeltocht

Goede voornemens? Of gewoon even behoefte aan een frisse snoet? Wandel het nieuwe jaar tegemoet met de 15e Nieuwjaarswandeltocht van Karsten! Op zaterdag 5 januari 2019. De inschrijving is geopend!

Voor deze jubileumeditie zijn er 3 spiksplinternieuwe routes uitgestippeld van 7,5 – 15 en 25 kilometer. Allen winterse wandelingen door het Westfriese landschap met aan de finish een welverdiende mok warme chocolademelk met een lekkere oliebol. De routes zijn geschikt voor zowel individuen als groepen en voor jong en oud.

Fotowedstrijd
Vergeet je smartphone of fotocamera niet! Want ook dit jaar organiseert Karsten tegelijkertijd met de wandeling een fotowedstrijd. Door mee te doen maak je kans op een Karsten Travelstore cadeaubon t.w.v. liefst € 100,- Het thema van dit jaar is Natuur. En laat dit nou hetgeen zijn waarin je jezelf onderdompelt tijdens deze wandeling! Deelname aan de wandeling kost 4,- per persoon en de start vindt plaats tussen 9 en 11.00 uur vanaf het tijdelijke onderkomen van de Karsten Travelstore aan De Oude Veiling 56 in Zwaag. Inschrijven kan vanaf heden via www.karstentravelstore.nl of aan de balie in beide winkels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *