Aangenaam kennis te maken met … muziek!

Met een aantal basisscholen heeft muziekvereniging ‘De Herleving Zwaag’ contact en samen met de Hoornse Brassband en het Hoorns Harmonie Orkest organiseren zij op 17 september een ‘Open Repetitie’. Leerlingen van basisscholen, nee eigenlijk iedereen mee kan doen of alleen komen luisteren! Kennismaken met muziekinstrumenten, want muziekmaken is leuk en goed voor de ontwikkeling.

Zaterdag 17 september om 14.00 uur staan de deuren van c.c. De Plataan open en kan je naast echte muzikanten komen zitten en misschien een nootje meespelen. Dirigent Rolf Hoogenberg neemt leuke muziek mee en dan ben je zo in muziekland! Het Leerorkest laat zich van haar beste kant horen en wie weet… speel jij mee?

In Zwaag worden vele dingen georganiseerd zoals de ‘Light Walk Experience’ & Lichtjesavond 2016. Op zaterdag 24 september vanaf 20.00 uur speelt ‘De Herleving Zwaag’ op een middengedeelte van De Strip in Zwaag. De vorige twee jaren waren de straten en tuinen mooi versierd en met een prachtige optocht werd de Lichtjesavond een succes!

De volgende dag, zondag 25 september, is ‘De Herleving Zwaag’ te beluisteren in Hoorn voor het Hema-concert. Vanaf 14.00 uur vrolijken we de Gouw muzikaal op en op deze manier bedanken we Hema Hoorn als sponsor. O.l.v. dirigent Rolf Hoogenberg speelt het Harmonieorkest een uur lang leuke nummers tijdens de Koopzondag.

Tot ziens op zaterdag 17 september om 14.00 uur met de Open Repetitie in De Plataan. Of op 24 september met de Lichtjesavond 20.00 uur, en natuurlijk op zondag 25 september in Hoorn om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *