Betoverende klanken…

komen op zaterdag 19 november niet alleen uit de trompet van Melissa Venema, maar ook van muziekvereniging De Herleving Zwaag zelf.
Trompettiste Melissa Venema is op 10-jarige leeftijd (!) geslaagd voor het toelatingsexamen van de Jong Talentklas van het “Conservatorium van Amsterdam”. Dat is zeker uitzonderlijk maar ook haar eerste cd als 11-jarige jongedame ook en de eerste is niet de laatste cd.
Vele prijzen heeft Melissa behaald en zij heeft met diverse beroemde orkesten en muzikanten opgetreden. Zoals o.a. het orkest van André Rieu, het “koper-ensemble” van het ‘Koninklijk Concertgebouw Orkest’ en de ‘Berliner Symphoniker’. En komende maand reist Melissa af naar Wenen voor een Kerstconcert met het ‘Radio Symphonieorchester Wien’.
Samen met trompettiste Melissa Venema als gaste brengt ‘De Herleving Zwaag’ een mooi programma. Filmmuziek als “Gabriella’s Song” en balletmuziek uit Tchaikovsky’s Zwanenmeer “Chanson Napolitaine” zijn enkele muziekstukken die o.l.v. dirigent Rolf Hoogenberg worden gespeeld. Maar ook zonder Melissa’s trompetspel hoort u ‘De Herleving Zwaag’ o.a. in het muziekstuk “Spirit of the Sequoia” van Philip Spark, die de natuur en deze immense bomen prachtig muzikaal heeft verbeeld. U waant zich in een redwood forest in Noord-Amerika!
Het Leerorkest is de laatste tijd in aantal muzikanten gegroeid en in hun samenspel, en … de piraten uit de Caribbean met Jack Sparrow doen Zwaag aan!

Muziekvereniging ‘De Herleving Zwaag’ is trots de talentvolle trompettiste Melissa Venema te begeleiden met een aantal muziekstukken en u zult zeker na afloop betoverd zijn!
We zien u graag bij “Herleving in Concert”, in de zaal van De Baron, De Oude Veiling 25 Zwaag.
Met een donateurskaart 2016 mag u gratis naar binnen. Zonder deze kaart is de toegang € 7,50 per persoon.

datum:        19 november
wat:            “Herleving in Concert” met als gaste Melissa Venema op trompet
waar:          De Baron, De Oude Veiling 25 in Zwaag
hoe laat:     vanaf 19.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur
toegang:     € 7,50 per persoon en met donateurskaart 2016 gratis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *