Blokweermarkt 19 juni

Elk jaar organiseert MAK Blokweer in de zomer een grote markt met biologische en duurzame streekproducten. Dit jaar vindt de markt plaats op 19 juni. Kom naar de Blokweermarkt en ruik, proef, voel en kijk. Want eerlijk is heerlijk!
Op deze gezellige markt vind je verantwoorde alternatieven voor allerlei alledaagse artikelen. Zo kun je eenvoudig je vaste boodschappen ‘groener’ maken, want veel van de aanbieders op deze dag kun je ook terugvinden op de wekelijkse, kleinschalige MAKS’ Biomarkt. Je kunt proeven, ruiken, voelen en luisteren.

Vaderdag
Net zoals voorgaande jaren vindt de markt plaats op Vaderdag. En dat komt goed uit! Sommige trouwe klanten breiden het bezoekje aan vader uit met een uitstapje naar de markt. Of je kunt iets lekkers halen om thuis Vaderdag mee te vieren. Het allermooist is natuurlijk om samen met vader naar de markt te komen!
Tijdens de markt zijn er doorlopend activiteiten voor kinderen. Zij kunnen zich laten schminken of een cadeautje voor Vaderdag knutselen.

Van alle markten thuis
Veel standhouders keren elk jaar terug naar de markt. Ze waarderen de ontspannen sfeer, de goede verzorging en de oprechte aandacht van de bezoekers. Het resultaat is een prachtige balans tussen vraag en aanbod.
Met een gevarieerd aanbod van zowel food als non-food producten is de Blokweermarkt van alle markten thuis. Je vindt hier bijvoorbeeld bakmixen, jam, brood, kaas, honing, wijn, en maaltijdpakketten. Zoals altijd kun je genieten van fris schapen-ijs. Wat betreft non-food biedt de markt onder meer ecologische vaste planten, verzorgingsproducten en kaarsen. Ook kun je je laten informeren over duurzame energie.

Tijdens de Blokweermarkt zijn de Kijkboerderij, het bezoekerscentrum en het natuurpark ook geopend. In Maks’ café kun je terecht voor een kopje koffie en iets lekkers. Zo maak je van het boodschappen doen een leuk dagje uit voor het hele gezin. Verheug jij je ook al weer op dit evenement? Wij zeker wel!
Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *