B&O Sportdag

De B&O Sportdag beleeft dit jaar zijn primeur in de wijk Bangert & Oosterpolder. Op zondagmiddag 27 mei zullen diverse jeugdclinics plaatsvinden, verspreid over een zestal sportveldjes in de wijk. Het idee is om zes groepjes te vormen die met de fiets alle veldjes bezoeken. De doelgroep is jongens en meisjes van 7 tot en met 14 jaar. Op elk veldje krijgen de groepjes een introductie/training van ongeveer 20 minuten van steeds weer een andere sport.

Van welke sporten is er een clinic? Er zijn afspraken gemaakt voor de volgende sporten:
• Voetbal – door De Blokkers
• Hockey – door WFHC
• Tennis – door TV Swaegh
De andere sporten volgen binnenkort…

De inschrijving voor de sportdag loopt via www.stichtingbno.nl/sportdag/ en start op zondag 6 mei vanaf 10.00 uur en loopt tot en met zondag 20 mei. De eigen bijdrage is 2 euro per kind en loopt via iDeal.
Wil je een van de groepen begeleiden, assisteren bij een van de veldjes of hand- en spandiensten verrichten? Meld je dan aan als vrijwilliger – met je eventuele voorkeur – via het contactformulier op de website. Deze vraag komt trouwens ook nog terug bij het inschrijven van je kind.

In verband met deze sportdag vragen wij jullie begrip dat de beschikbare veldjes in de wijk voor dit evenement even niet beschikbaar zijn voor andere activiteiten.

Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten op www.stichtingbno.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *