C-jongens volleybalvereniging Wham Wham kampioen

Al voordat de laatste wedstrijddag aanbrak, kon de eerste plaats de C-jongens van volleybalvereniging Wham Wham niet meer ontgaan.
Met overmacht hebben ze de teams in de Hoorn-Waterland-competitie verslagen en zijn ze op 7 april kampioen geworden. De afgelopen maanden zijn de jongens zo goed op elkaar ingespeeld geraakt dat ze volgend seizoen de overstap kunnen maken naar de B-competitie. De leeftijdsverschillen zijn best groot, maar dat mag de pret niet drukken. De jongens zijn er klaar voor en hebben er zin in!
Ze zouden het nóg leuker vinden als er jongens zijn tussen de 12 en 15 jaar die hun team vanaf september komen versterken! Met of zonder ervaring, iedereen is welkom.
Ook andere teams hebben ruimte voor nieuwe jongens en meisjes. Loop gewoon eens binnen vanaf de eerste week van september. De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond in sporthal De Opgang in Zwaag. Interesse? Kom gratis een keertje meetrainen!
Meer informatie: www.wham-wham.nl of neem contact op met de trainer M. Siregar op 06-29020259 of tpm.siregar@gmail.com. Een mailtje sturen naar de jeugdsecretaris kan via margrietbentvelzen@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *