Clubkampioenschap 2017 Indoor Bowlsvereniging BZH

Op maandag 20 november werd in de sporthal van Zwaag door de Indoor Bowlsvereniging BZH gespeeld om het clubkampioenschap van 2017. Ook werden aan de bowls gerelateerde spelletjes gespeeld door overwegend degenen die niet aan het clubkampioenschap deelnamen. Koffie en thee werd ons aangeboden door de beheerders van de sporthal en koek door Truus van Baar. Zij gaat verhuizen en de vereniging per december verlaten.
Hierna was het tijd om te beginnen. Eerst werd een ronde spelletjes gespeeld. Daarna namen twaalf periodekampioenen, van de ochtend- en de middagploeg ieder zes, deel aan het clubkampioenschap. Na diverse wedstrijden en nog een ronde spelletjes werd uiteindelijk de finalewedstrijd om het clubkampioenschap 2017 gespeeld door Adam Kaagman en Hein Spil. Hieruit kwam Hein Spil als winnaar naar voren.
Hein en Adam kregen ieder een bos bloemen en Hein kreeg de wisselbeker uitgereikt door de winnaar van 2016: Mies Brouwer.
De uitslag van de aan bowls gerelateerde spelletjes was als volgt:
1. Mies Brouwer 190 punten.
2. Martin Vos 142 punten.
3. Joop Lakeman 138 punten.
Zij kregen ieder een prijs aangeboden.

Nadat de zaal weer opgeruimd en op orde was gebracht, was het tijd voor een uurtje gezellig samenzijn en was er een uitstekend diner in buffetvorm verzorgd door de beheerders van de Sporthal.

Wilt u na het lezen van het bovenstaande ook eens kennismaken met de bowlssport?
Komt u dan eens kijken op onze speeldag, maandag van 10.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur in de sporthal van Zwaag, Munnikenwoud 1.
Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Ben Gitzels, telefoon: 0229-262185.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *