Clubkampioenschappen Indoor Bowls Vereniging BZH

Op maandag 16 november speelde Indoor Bowls Vereniging BZH om het clubkampioenschap 2015. Tevens werd er, mede voor degenen die niet aan het kampioenschap deel konden nemen, enige bowlsgerelateerde spelletjes gespeeld .Na de koffie en thee, aangeboden door de beheerders van de sporthal, werd op 4 banen begonnen door de diverse samengestelde ploegen, waarbij steeds
degene met de minste punten afviel. Dit is een van de weinige dagen dat de ochtend- en de middagploeg samenspelen. Na de voorronden kwam er een finale die gespeeld werd door Johan Grim en Hein Spil, met als winnaar Johan Grim.

De volledige uitslag was:
1e Johan Grim
2e Hein Spil
3e Adam Kaagman
Zij kregen bloemen en de wisselbeker werd uitgereikt aan Johan Grim.

De uitslag van de spelletjes was als volgt:
1e Adam Kaagman 169 punten
2e Hein Spil             153 punten
3e Fred Entius         139 punten

Nadat alles was opgeruimd werd de dag afgesloten met een gezellig samenzijn en een uitstekend diner, verzorgd door de beheerders van de sporthal.
Wilt u na het lezen van het bovenstaande ook eens met de bowlssport kennismaken, komt u dan eens kijken in de sporthal van Zwaag aan de Munnikenwoud 1, iedere maandag van 10.00-12.00 uur en van 13.00-16.00 uur. Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met penningmeester Ben Gitzels, telefoon 0229-262185.

Het bestuur van BZH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *