De laatste loodjes

Als u dit leest hebben we nog 14 dagen de tijd om de puntjes op de i te zetten. We hebben gerepeteerd met het orkest, het licht is afgesteld en het geluid is perfect in balance. het decor is klaar en de kleding en rekwisieten liggen klaar om gebruikt te worden. Ook binnen de groep stijgt de spanning. Elk jaar proberen we de lat weer een klein beetje hoger te leggen. Dit zal niet mee vallen na de uitvoeringen van Aida vorig jaar. Maar we gaan er wel voor.
Onze negen kinderen die dit jaar mee doen hebben veel gerepeteerd en zijn kleine talentjes waar u in Zwaag in de toekomst veel van zou kunnen gaan horen. Alleen dit is al een reden om te komen kijken.
Met Joseph and the amazing technicolor dreamcoat kunnen we weer een vijftal prachtige uitvoeringen op de planken zetten. Wij hebben er onwijs veel zin in.

Wat ook niet onvermeld mag blijven is het bijdrage van onze sponsoren. Zonder hen zouden we niet neer kunnen zetten wat we nu doen. Een woord van dank is op zijn plaats. Daarom vermelden wij deze sponsoren apart in Samenspel om aan te geven hoezeer wij hun bijdragen waarderen.

Zoals u wellicht al gemerkt heeft hebben we nu vijf uitvoeringen in plaats van vier en kunt u de kaarten kopen via onze website www.musicalzwaag.nl.
Dit blijkt een gouden greep te zijn. Zaterdag 30 januari is al geheel uitverkocht.
De overige dagen lopen goed en de verwachting is dan ook dat deze dagen ook vol gaan lopen. Dus wilt u dit spektakel niet missen, koop dan snel uw kaarten.
Wij wensen u alvast veel plezier in cafe De Witte Valk op 22, 23, 24,29 en 30 januari 2016 bij de uitvoeringen van Joseph.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *