Dorpsquiz Historisch Zwaag

Het stemt ons heel gelukkig, dat de eerste teams zich hebben ingeschreven. Dat is een goed teken! Nu is het zo dat het niet noodzakelijk is om je van tevoren in te schrijven. Dat kan op zondag 8 oktober tot aanvang van de quiz ook nog.
Natuurlijk wil iedereen een goed plaatsje hebben en verzekerd zijn van deelname. Geen nood: iedereen is welkom en we zorgen ervoor dat iedereen het goed kan zien en meebeleven. Laat de zaal van de Witte Valk maar uit zijn voegen barsten.
Het belooft een mooie en legendarische middag te worden. Iedereen is welkom, maar we vragen wel vijf euro inschrijfgeld per persoon. Donateurs en sponsors hebben voor twee personen vrijstelling van betaling. We hopen op een volle zaal. Om 13.30 uur is de deur open en de quiz start om 14.00 uur. Zoals eerder vermeld bestaat een team uit maximaal zes personen. Minder mag ook, maar wij denken dat het leuk is om deze quiz met meerdere personen te spelen.
Uiteraard is er na afloop ruim de gelegenheid om na te praten en te discussiëren over de onderwerpen en de filmpjes die deze middag de revue hebben gepasseerd. Wie de winnaar wordt, dat weten we nu natuurlijk nog niet, maar eeuwige roem valt je ten deel.

Dus: tot zondag 8 oktober in partycentrum De Witte Valk!
Komt allen en we maken er een mooie middag van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *