Dubbelconcert De Herleving

Zaterdag 4 november geeft muziekvereniging De Herleving Zwaag samen met muziekvereniging De Herleving uit Vierlingsbeek een concert in Sporthal Zwaag. De avond zal worden geopend door het leerorkest van De herleving Zwaag. Zij zullen u verrassen met bekende muziek waaronder Bohemian Rapsody. Het leerorkest en het harmonieorkest van De herleving Zwaag staan onder leiding van Rolf Hoogenberg. Voor het harmonie-orkest zijn zowel het stuk Tempered
Steel (gehard staal) als de Glenmasan Manuscript een uitdaging om te spelen, en dan vooral voor de slagwerksectie. U hoort ook muziek die u wat bekender in de oren klinkt, zoals Shenandoah en Hummel gets the Rockets (als u tenminste fan bent van Expeditie Robinson). De Herleving uit Vierlingsbeek, is in 1874 is opgericht en staat onder leiding van Eric Roefs. Zij komen uit Noord-Brabant om u de vele facetten van een harmonie-orkest te laten horen; van originele harmonie-orkestmuziek zoals de Alvamar Ouverture en A discovery Fantasy, als een mars, maar ook arrangementen van Ennio Morricone en Amy Winehouse kunt u beluisteren. Het belooft weer een prachtige concertavond te worden.

Wij zien u graag tijdens ons concert in de sporthal van Zwaag, Munnikenwoud 1. De zaal is om 19.30 uur open, het concert begint om 20.00 uur. Entree 5 euro. Donateurs hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang voor 1 persoon.

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag