Expositie Anja Bulthuis en muziek van P(i)eter Pan bij Kunst in de Kas

Zondag 8 april exposeert en schildert de Hoornse beeldend kunstenaar Anja Bulthuis bij Kunst in de Kas aan de Beatrixstraat 3a in Zwaag. De expositie wordt luister bijgezet door muzikale improvisaties en ballads van het duo P(i)eter Pan. De Kas is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij.
Anja Bulthuis wordt in haar werk vooral geïnspireerd door de natuur, de dynamiek van de dans, het kleuren-, vormen- en lijnenspel van alledag. Deze ingrediënten komen op de een of andere manier altijd terug in haar abstracte acrylschilderijen.
“Het is een expressie van een impressie”, aldus de kunstenares. Tijdens de expositie zijn circa 50 kunstwerken te bewonderen en ook te koop.
Het muzikale duo P(i)eter Pan, bestaande uit Jesper Huisman en Pieter de Ruyter, geeft tijdens de expositie muzikale improvisaties. Tijdens deze improvisaties schildert Anja Bulthuis live op muziek. De eerste performance vindt plaats om 12.00 uur, de tweede om 15.00 uur. Maar ook gedurende de rest van de dag kunnen bezoekers genieten van verschillende mooie muzikale improvisaties en ballads.
De expositie krijgt een extra dimensie: Marleen Buijs en Kine Krijnen van atelier Lenie van der Laan uit Zwaag exposeren keramiek.

De expositie en performances vinden plaats op zondag 8 april van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij. Meer informatie: www.kunstindekas.nl.

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag