Expositie Tina Baas en muziek Erika Nannings bij Kunst in de Kas

Zondag 6 mei exposeert beeldend kunstenaar Tina Baas bij Kunst in de Kas in Zwaag. Marianne Wever en Ida van der Tuin exposeren keramiek. De expositie wordt luister bijgezet met muzikale intermezzo’s van zangeres Erika Nannings.
Tina Baas schildert voornamelijk met acrylverf, maar ook met olieverf. Zij haalt inspiratie uit de eeuwige zoektocht naar harmonie in het leven. Door keuzes te maken, door grenzen te verleggen en obstakels te overwinnen. De kunstenares uit deze zoektocht niet alleen in haar schilderijen, maar ook in objecten. Met gevonden ijzeren voorwerpen zoekt zij en vormt zij bijzondere objecten. Tijdens de expositie zijn circa 50 kunstwerken te bewonderen en ook te koop.

De expositie krijgt een extra dimensie:
Marianne Wever en Ida van der Tuin van atelier Lenie van der Laan uit Zwaag exposeren keramiek.
Zangeres Erika Nannings treedt tijdens deze expositie op. Zij wordt begeleid door Tina, die met haar accordeon/
trekzak muziek en musettes speelt. Om 12.00 uur en 15.00 uur verzorgen zij een aantal muzikale intermezzo’s. Maar ook gedurende de rest van de dag zetten zij de expositie luister bij.

De Kas is geopend van 11.00 tot 17.00 uur. De toegang is vrij. Kunst in de Kas is gevestigd in Zwaag aan de Beatrixstraat 3a (achter het huis met de grijze pilaren).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *