Gedenkwaardige sponsoravond Stichting Historisch Zwaag

Als sponsor of donateur van onze stichting heb je bepaalde voorrechten. Zo hebben we, als dank voor de steun, eenmaal per jaar een speciaal cadeautje. Dit jaar hebben we gekozen voor ons Westfries. In het weekend van 12 en 13 maart hebben Jaap Meester en Dilly Koetsier van Creatief Westfries (een onderdeel van het Westfries Genootschap) ons vergast op prachtige anekdotes, rijmen en liedjes in ons streekdialect. Dit viel bij de aanwezigen heel erg goed in de smaak en het applaus was zeer verdiend voor deze twee kanjers. Mocht u ook donateur of sponsor worden, meldt u zich dan op ons mailadres.

Dan is het zo, dat wij op zoek zijn naar iemand die onze financiële zaken op zich wil nemen. Juist: we zoeken een penningmeester! Het mag natuurlijk ook een penningjuffrouw zijn, maar dat snapt u natuurlijk wel. De werkzaamheden bestaan uit het bijhouden van de inkomsten en uitgaven en het opstellen van een jaaroverzicht en een begroting. Onze stichting is niet zo vreselijk gecompliceerd. De penningmeester maakt deel uit van het bestuur en in principe is er eenmaal in de maand een bestuursvergadering, die meestal op de dinsdagavond wordt gehouden. Enige affiniteit met “Historisch Zwaag” is geen must, maar zou wel wenselijk zijn. Mocht u interesse hebben, meldt u zich dan op een dinsdagavond bij de Dorpskerk aan de Kerkelaan in Zwaag. We zitten daar vanaf half acht en de koffie staat klaar! Mailen mag natuurlijk ook: info@historisch-zwaag.nl.

We kunnen u ook melden, dat onze vernieuwde website online is. Misschien had u hem al gevonden, maar we waren nog niet tevreden en hebben in de achtergrond heel hard gewerkt om een en ander naar onze zin te maken. U zult merken, dat er nog een paar dingetjes niet helemaal op en top zijn, maar hij is wel “bezoekwaardig”. Foto’s, films, documenten, krantenknipsels, te veel om op te noemen. Mocht u commentaar willen leveren, dan mag dat natuurlijk. Ons mailadres is: info@historisch-zwaag.nl en onze website vindt u, zoals vanouds, op www.historisch-zwaag.nl. We wensen u veel kijkplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *