Gèèn en toch èèn!

Het is een vreemde titel voor een tekst in het Samenspel maar toch 1 naar waarheid want  muziekvereniging ‘De Herleving Zwaag’ cancelt een concert! Daarvoor in de plaats bieden we drie weken later een ander concert aan. Het “Tasty Sunday Afternoon Concert” van 26 juni a.s. verplaatsen we naar juni 2017 wegens omstandigheden. De repetities en organisatie zijn al in volle gang natuurlijk en eigenlijk gaan we deze energie niet stop- maar verzetten.
Dinsdagavond 12 juli is de laatste muzikale actie van ‘De Herleving Zwaag’ van dit seizoen en i.p.v. een repetitie vullen we deze avond met een ‘Zwaags Zomeravond Concert’ vanaf 20.00 uur. Hopelijk met zwoel weer maar c.c. De Plataan biedt ook ruimte binnen zodat we u altijd kunnen laten genieten van het luchtige programma en een smakelijke verrassing! Zo kunnen we samen het begin van de vakantieperiode inleiden!
Verder hebben de muzikanten van ‘De Herleving Zwaag’ in juni en juli nog meerdere activiteiten op de agenda. Zoals het begeleiden van de Avond4Daagse-wandelaars bij de finish in Hoorn op 9 juni, de RaboFietsSponsortocht op 11 juni. En komt ‘De Herleving Zwaag’ al vrolijk musicerend bij u langs tijdens de collecteavond op dinsdag 5 juli.

We nodigen u uit voor het ‘Zwaags Zomeravond Concert’ dat om 20.00 uur begint op dinsdagavond 12 juli in/rond c.c. De Plataan! Kom luisteren en geniet ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *