Goede doelenweek een groot succes!

Ieder jaar zet de Roald Dahlschool zich in voor een goed doel. Dit jaar was dit de Kinderkledingbank Hoorn! Op 2 november zijn twee vrijwilligers langs de klassen geweest om te vertellen over wat de Kinderkledingbank is. Zij vertelden dat sommige kinderen nooit een cadeautje kregen voor bijvoorbeeld hun zwemdiploma, omdat ze een goed rapport hadden of om mee te nemen naar een partijtje. Zij vroegen daarom aan alle klassen om iets aan een ander te geven en zo te delen met elkaar. De kinderen gaven hier meteen gehoor aan. Iedere dag zagen we cadeautjes binnenkomen, soms verpakt, soms zelfs tassen vol! Deze werden in de dozen gestopt die bij de klaslokalen stonden.
Op donderdag 12 november hebben de vrijwilligers de dozen opgehaald. En wat was het een succes! Er waren zoveel dozen dat heel groep 8 en een paar leerlingen uit groep 7 moesten helpen met tillen! Iedereen kreeg een groot applaus, want wat waren de vrijwilligers van de kinderkledingbank trots!
Een leuk weetje… Als u thuis nog iets heeft kunt u dit altijd nog brengen. Dan kunt u meteen zien dat wij aan ‘the wall of fame’ hangen bij de kinderkledingbank!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *