Grote zomermarkt basisschool Het Ooievaarsnest

Op vrijdag 19 juni is er een Zomermarkt op en rond de school. De Zomermarkt is een feestelijke happening met als doel geld bij elkaar te brengen voor het aanschaffen van materiaal waar anders geen budget voor is, zoals geluidsversterking podium, (meer) chromebooks en het opknappen van het speelplein. Ook gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Kinderkledingbank Hoorn. Van onze donatie zullen zij kinderen uitnodigen om een week op kinderkamp te gaan. Zij zijn ook op de markt aanwezig om kleding en speelgoed in te nemen.

Tijdens de Zomermarkt is er voor iedereen wat te beleven: schminken, een beautyhoekje voor de oudere kinderen, verkoop van tweedehands cd’s/boeken/dvd’s, spelletjes, een 17 meter lange stormbaan, een springkussen en pony rijden. In het restaurant worden voor een zacht prijsje maaltijden en lekkere hapjes aangeboden, buiten kunt u genieten van ijs van Vivaldi en van popcorn of een suikerspin. Leerlingen mogen ook hun zang- en playbackkunsten vertonen op een podium.
En niet te vergeten: er zijn leuke prijzen te winnen bij het Rad van Avontuur en prachtige prijzen bij de grote loterij, zoals een klimarrangement bij het Streekbos, vip-arrangement FC Volendam en een stylingadvies op maat. Op onze website staan alle prijzen vermeld. Op de zomermarkt kunnen nog loten worden gekocht.
Met dank aan de vele sponsors uit Zwaag, Hoorn en omstreken, die graag hun bijdrage aan deze markt wilden leveren.

Iedereen is welkom op 19 juni tussen 16.30 en 20.30 uur bij basisschool Het Ooievaarsnest, Kalbstraat 1 in Zwaag.

Meer informatie is te lezen op onze website www.obshetooievaarsnest.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *