Handwerkclub in de Perelaar

Hierbij wil ik graag aandacht vragen voor onze handwerkclub in de Perelaar in Zwaag. Iedere dinsdagmorgen komen wij bijeen voor een gezellig samenzijn. We praten bij, drinken koffie en nemen de breihaak of een borduurwerk ter hand. Niet te ingewikkeld, maar er komen toch mooie werkjes tevoorschijn. Maar wij worden een dagje ouder en er zijn dames die elders gaan wonen omdat het hier niet meer gaat.

Ook daarom doen wij een beroep op dames uit de buurt om gezellig bij ons zo’n ochtend door te brengen. Kom eens kijken en drink een bakkie mee. Misschien is het de moeite waard om te blijven. Ons motto is: er moet niets, prestatie staat niet voorop. Wij zijn voorzien
van gezellige vrijwilligers die overal mee helpen.

Kom eens langs voor meer informatie bij A. Visser-van Swinderen (nummer 108, via de hoofdingang aan de Sint Martinusstraat). Telefoon: 0229-237243. U kunt ook voor andere activiteiten terecht in de Perelaar, zoals kaarten maken, schilderen en tekenen, bingo of een mooie muziekavond. Heren zijn natuurlijk ook welkom. Er is genoeg ontspanning voor weinig geld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *