Het complete kermisprogramma Zwaag is bekend!

Met gepaste trots presenteert het Kermiscomité Zwaag een uitgebreid kermisprogramma tijdens het pinksterweekend 2015! Verschillende activiteiten en mooie optredens. Een programma voor zowel jong als oud!

Georganiseerd door carnavalsgroep De Lamstralen beginnen we de vrijdagavond vanaf 19.30 uur op ‘sportieve’ wijze met het Swaeghse bakvoetbaltoernooi! Speel met jouw team dit levend tafelvoetbal op het terrein achter de Witte Valk. Na de finalewedstrijd tegen middernacht gaan we in het voorcafé door met gezellige muziek van onze eigen huis-DJ!

Zaterdagavond pakt het kermiscomité op bijzondere wijze uit. In de grote feesttent op het terrein achter café De Witte Valk. Om 21.00 uur is het weer Party Time met ‘Leuk dat je er weer band’ voor alle kermisvierders. Komt allen kijken en beleef deze zaterdagavond een uniek avondje uit in Zwaag! Na deze spectaculaire show beginnen Feest DJ’s binnen in het café al warm te draaien. We gaan nog lange niet naar huis…!

Zondag 24 mei is ondertussen al traditioneel en herkenbaar geworden in Zwaag. Vanaf 14.30 uur zorgt carnavalsgroep De Schuimkragen dat het zandstrand bij de feesttent achter café De Witte Valk er weer mooi bij ligt. Hier nemen verschillende teams uit Zwaag en omliggende dorpen het tegen elkaar op tijdens het Tropical Beach Volleybal toernooi, met een bijzondere act als afsluiter!

En dan de maandag tweede pinksterdag! Nieuw dit jaar is het Pyjamabal/Eerste Deuntje. Kom gezellig een borreltje halen in je pyjama. Kaarten zijn in de voorverkoop bij de bar in De Witte Valk. ’s Middags hebben we weer voor alle kinderen  een middag vol plezier op de verschillende springkussens. Het Oranje comité heeft een leuk kinderprogramma samengesteld, waarbij geen kind zich zal vervelen. En wat mede mogelijk is gemaakt door de Jeugdraad van Zwaag en het LOP. Een uniek gebaar van deze beide partijen. Voor de tweede keer organiseert carnavalsgroep De Alcoholica’s dit jaar het Jeugd Bakvoetbal Toernooi voor de jeugd van 12 tot 16 jaar. Kom allen kijken bij deze topmiddag. Met om 20.00 uur gaat het voorcafé open van café de Witte Valk. Nog ene keer lekker uit je dak met onze feest DeeJee.

Dinsdag doen we er nog eentje toe. Een gezellige afsluitende avond van kermis Zwaag!

Kijk nu op de website www.kermiszwaag.nl, en laat je verrassen door het kermisprogramma, het laatste nieuws en foto’s over de historie van kermis Zwaag (i.s.m. Historisch Zwaag). Beleef van 22 mei tot 26 mei een fantastisch kermisweekend Zwaag!
 
Het Kermiscomité

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *