Het doek is gevallen

Wat hebben wij genoten. Vijf uitvoeringen in partycentrum De Witte Valk voor uitverkochte zalen. Een dolenthousiast publiek, een prachtorkest, fantastisch licht en geluid. Spelers die boven zichzelf uitstegen. Wat een talenten hebben we bij Musicalvereniging Zwaag. Superlatieven tekort om te beschrijven hoe wij, de leden van Musicalvereniging Zwaag, deze uitvoeringen hebben beleefd.
Nu, begin februari, vallen we in een diep gat. Even niet op de maandagavond oefenen. Even rust in je hoofd. Maar de volgende musical
is alweer uitgezocht. Het script is binnen en na de carnaval gaan we beginnen met onze nieuwe musical: Shrek de musical. Eind januari 2019 staan we weer voor u op de planken. Ook deze musical heeft prachtige muziek, humor en vele sprookjesfiguren komen voorbij.
Deze musical heeft meer dan 40 grote en kleine rollen. U zult dan ook begrijpen dan ook dat we op zoek zijn naar nieuwe leden. Lijkt het je leuk om in een musical te spelen, heb je op maandagavond niets te doen en wil je deel uitmaken van een hechte groep mensen die veel plezier beleven aan het spelen in een musical? Laat het ons weten. Vanaf 15 jaar ben je welkom. Via het contactformulier op onze website musicalzwaag.
nl kun je je aanmelden of je opgeven voor een workshop of het bezoeken van een repetitieavond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *