Indianenverhalen bij optreden Zwaags Opleidingsorkest

De voorbereidingen zijn in volle gang en het Zwaags Opleidingsorkest heeft hard gewerkt om alle puntjes op de i te zetten voor het concert op 15 april. Als thema hebben wij gekozen voor indianen.
Nog een paar nachtjes en dan is het zover. Wij hebben er zin in, komen jullie ook? We bouwen De Kreek om tot een waar indianenkamp, waar we allen zullen worden toegesproken door de legendarische Chief Seattle.

Dit unieke concert wordt geheel georganiseerd door de leden van ZOO, het leerlingorkest van muziekvereniging St. Caecilia Zwaag. De muziek wordt afgewisseld met het verhaal van opperhoofd Seattle en er zullen bijzondere instrumenten te horen zijn, zoals een sjamaandrum en een gamalan!

Vanaf 13.45 uur zijn jullie welkom en liggen er allerlei instrumenten klaar die je uit mag proberen. Dus heb je altijd al eens op een trompet of saxofoon willen spelen, kom dan vooral! Ook kunnen kinderen zich vanaf 13.45 uur laten schminken door medewerkers
van Berend Botje.

Chief Seattle’s Speech vindt plaats op zondag 15 april in de theaterzaal van De Kreek, Meetketting 1, 2 en 3 te Zwaag. De entree is 2,50 euro. Kinderen verkleed als indiaan mogen gratis naar binnen!
Vanaf 13.45 uur zijn jullie al welkom, want er is dan al van alles te doen. Het concert zelf begint om 15.00 uur.

Met muzikale groet, ZOO!

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag