Inschrijven Huttenbouw Bangert & Oosterpolder

De WOOOD Huttenbouw voor de Bangert & Oosterpolder staat dit jaar gepland van maandag 27 augustus tot en met donderdag 30 augustus. De inschrijving is woensdag 25 april gestart. De inschrijving loopt weliswaar door tot eind mei, maar sluit eerder als het maximum aantal inschrijvingen is bereikt. Vorig jaar zijn er naderhand nog extra plekken bij gemaakt. Met een nieuwe indeling is dit jaar voor 240 kinderen plaats gecreëerd. Dit zal niet worden uitgebreid. Vol is nu dus ook echt vol. Gezien het grote aantal aanmeldingen vorig jaar en de verdere groei van de wijk is het de verwachting dat het maximum aantal aanmeldingen binnen enkele dagen bereikt is.

Hoe schrijf je je kinderen in?
Ga naar de site van Stichting B&O en schrijf je kind(eren) in via het webformulier. De betaling loopt heel eenvoudig via iDeal. Wil je kind met een maatje laten meedoen?
Vermeld bij de inschrijving de naam van het maatje. Zorg er ook voor dat bij de inschrijving van het maatje de naam van jouw kind wordt vermeld.

Wil je eerst meer weten? Op www.stichtingbno.nl/huttenbouw vind je naast het aanmeldformulier nadere details over de huttenbouw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *