Inschrijven sportactiviteiten jeugdsportpas

Kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisscholen in de gemeente Hoorn kunnen zich vanaf maandag 17 augustus met de jeugdsportpas inschrijven voor kennismakingscursussen bij vele sportaanbieders. Wil je ook nieuwe sporten proberen? Dan is dit je kans. Kijk nu alvast op www.sportpas.nl/hoorn voor een overzicht van alle cursussen.

De jeugdsportpas is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met diverse sporten. Het Sportopbouwwerk van de gemeente Hoorn zorgt in samenwerking met diverse sportaanbieders voor een gevarieerd sportaanbod. Kinderen kunnen drie keer per jaar deelnemen aan kennismakingscursussen bij ruim veertig sportaanbieders in de gemeente Hoorn. Vanaf maandag 17 augustus kunnen kinderen zich inschrijven voor cursussen die starten vanaf september 2015, vanaf november 2015 en vanaf januari 2016. In januari 2016 start de inschrijving voor cursussen die starten vanaf maart 2016 en vanaf mei 2016. Een kennismakingscursus duurt zes weken en kost eenmalig 10 euro. Inschrijven gebeurt via de website www.sportpas.nl/hoorn.

Aanmelden via een account
Inschrijven voor een kennismakingscursus kan nadat een account is aangemaakt op www.sportpas.nl/hoorn hebben. Kinderen die al een account hebben door hun deelname aan de Nationale Sportweek, de Hoornse Zomerspelen of  een eerdere cursus van de jeugdsportpas kunnen dit account gebruiken.

Meer informatie

Voor meer informatie kan men terecht op www.sportopbouwwerkhoorn.nl onder de link sportpas. Voor vragen, bijvoorbeeld over het inschrijven, kan men contact opnemen met mevrouw R. Kouwenberg van het Sportopbouwwerk per mail via sportopbouwwerk@hoorn.nl of telefonisch 0229 252200.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *