Intratuin-uitje bij de Zonnebloem Zwaag/Zwaagdijk-West

Op 5 mei om half twee waren onze vrijwilligsters aanwezig in de Perelaar in Zwaag om onze vijf gasten te verwelkomen. Na een harde plensbui kon er toch redelijk droog in de auto gestapt worden. Bij Intratuin voegden de twee gasten en vrijwilligster van Zwaagdijk-West bij het gezelschap en ging het richting buitenplanten waar alle bloemen in bloei stonden. De gereserveerde rolstoelen stonden keurig klaar. Na een uurtje gezellig winkelen was iedereen toe aan een kopje koffie/thee met appelgebak.
Onze gasten genoten zichtbaar van de gezelligheid en de aandacht van de vrijwilligsters.
Na de pauze werden de binnenplanten bekeken en om vier uur verzamelde iedereen zich weer bepakt en bezakt met de uitgezochte plantjes bij de kassa. Het is mooi om dan iedereen huiswaarts te zien gaan met tevreden gezichten.
 
En dan nog even dit. In Zwaag heeft de Zonnebloem een aantal rolstoelen dat voor iedereen beschikbaar is. Die rolstoelen gaan wel eens kapot en zodanig kapot dat repareren niet meer mogelijk is. Wat te doen? Na een telefoontje met Ko de Haan was dit probleem opgelost. “Ik heb er nog wel een paar staan, kom die maar halen en breng die oude rolstoelen maar naar de schroothoop.”
Dank je wel Ko. Uit ervaring weten we dat er regelmatig gebruik van zal worden gemaakt.

Mocht u voor een dag een van de rolstoelen gratis willen gebruiken? Neem dan contact met Coby van der Gulik.

Coby van der Gulik: afd. Zwaag/Zwaagdijk-West: 0229 237781
Hilly Hania: afd. Westerblokker: 0229-243872
Tineke Reus: afd. Oosterblokker/Schellinkhout: 0229-262456

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *