Joseph, wat een kleurrijke musical

Nu we al ver gevorderd zijn met de repetities van onze musical Joseph blijkt maar weer wat een spektakelstuk dit gaat worden. Niet alleen de liedjes die soms ontroerend en soms grappig zijn, maar ook de kleding en licht en geluid maken het weer tot een mooi geheel. Voeg daarbij de choreografie, er wordt best veel gedanst in deze musical, en het plaatje is compleet.

Ook onze negen kinderen zijn vol enthousiasme begonnen aan het instuderen van de liedjes, de bewegingen en toneelposities. De toneelmeesters zijn begonnen met het maken van de decorstukken en onze lichtman is begonnen met het installeren van zijn computer om alles zo mooi mogelijk uit te lichten. Binnenkort worden de licht-units opgehangen.
Zondag 29 november hebben we voor het eerste het hele stuk doorgespeeld.

Zoals de titel al doet vermoeden wordt ‘Joseph and the amazing technicolor dreamcoat’ een kleurrijke musical. We verklappen niet alles maar het ensemble moet 26 verschillende kleuren uit het hoofd leren, in een liedje, voorwaar een uitdaging.

Wat ons ook tevreden stelt is het aantal kaarten dat tot nu toe via onze website is verkocht, bijna 350. Vooral de 30e januari, de laatste voorstelling, gaat erg hard. Meer dan 100 kaarten zijn al verkocht. Als het zo doorgaat is deze eind december uitverkocht. Dus wees er snel bij. Ook de andere avonden lopen gestaag vol. Kijk voor meer informatie op onze website www.musicalzwaag.nl. Kunt u gelijk uw kaarten bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *