Kermis Zwaag 2015: Laat je verrassen!

De eerste ontwikkelingen zijn alweer in volle gang voor nog meer spektakel tijdens het kermisweekend van 22 t/m 26 mei. Direct op vrijdagavond het succesnummer van de afgelopen jaren: voetballen zonder techniek tijdens het 4e Swaeghse bakvoetbaltoernooi! Op de parkeerplaats achter café de Witte Valk zal deze hilarische activiteit plaatsvinden. Ook dit jaar is er een grote feesttent buiten achter café de Witte Valk waar het gehele weekend artiesten en DJ’s hun opwachting zullen maken. En de entree is net als andere jaren gratis!
Zondag 24 mei zal het zonnetje in Swaegh zeker gaan schijnen en lopen de temperaturen hoog op wanneer de teams plaatsnemen op het zandstrand achter café de Witte Valk. Tijd voor het jaarlijkse Tropical Beachvolleybaltoernooi van Zwaag! Voor de 6e keer op rij mogen de teams van vrienden of vriendinnen, bedrijven en sportclubs zich klaar maken om te strijden voor de titel Swaeghse Beachvolleybalkampioen 2015!
De rest van het programma blijft voorlopig nog een verrassing maar zal in de komende weken naar buiten worden gebracht. Inschrijving van teams voor zowel bakvoetbal als Beachvolleybal en het Jeugdbakvoetbal is gestart en aanmelding kan via de website www.kermiszwaag.nl. Let op: dit jaar, anders dan andere jaren, houden wij een maximum aantal teams aan bij zowel het bakvoetbal (24 teams op 2 velden) als bij het beachvolleybaltoernooi (16 teams op 2 velden). Wees dus op tijd methet aanmelden van jouw team om teleurstelling te voorkomen. Beleef wederom samen een mooi kermisjaar tijdens het Pinksterweekend van Kermis Zwaag 2015!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *