Kermis Zwaag: terugblik op een fantastisch pinksterweekend!

Een prachtig programma, fantastisch publiek.
Kermis Zwaag 2015 was in één woord ‘genieten!’

Vrijdagavond begon het spektakel met het Bakvoetbaltoernooi. De teams trokken alles uit de kast om te winnen. Zelfs vastzittend aan de stalen buizen probeerden deelnemers de bal te veroveren bij de tegenstander. Maar ook al werd er hier en daar  met grote klasse gespeeld, dat maakte het team ‘Dat ene team dat aldoor verliest’ niet uit. Zij waren de winnaar van het Bakvoetbaltoernooi en hebben als opdracht volgend jaar hun titel te verdedigen!

Op zaterdagavond zette Party Top DJ Yannick de feesttent op z’n kop. De avond werd vanaf middernacht doorgezet in café De Witte Valk waar de Feest DJ’s tot in de late uurtjes hun platen lieten spreken.

Zondagochtend vroeg ging de wekker voor de ‘Rijdende Kermisborrel’! Een vrachtwagen vol publiek maakte een drie uur durende tour door Zwaag. Lachende gezichten, leuke reacties van voorbijgangers en mensen die spontaan hun huis uit kwamen om deze pracht en praal te bewonderen. Wederom een geslaagde borrel! ‘s Middags was het echt beachvolleybalweer! Op het zandstrand achter het café gingen de teams tot het uiterste. De Lamstralen wisten de finale te winnen en zetten de Tropical Beachvolleybaltitel op hun naam!

Maandagochtend: bij nacht de man, bij dag de man! Dit eerste pyjamabal waren de allersterksten alweer vroeg uit de veren! Melissa Bakker werd tot Miss Ker-miss 2015 gekozen. Het was al vroeg gezellig. Maandagmiddag was het opnieuw feest voor zowel jong als oud! De kinderen onden genieten van een fantastisch kinderprogramma met als hoogtepunt het oplaten van heel veel ballonnen en het Jeugd-Bakvoetbaltoernooi. In een hevige strijd wisten FC Beast Kast Tank de eerste prijs en grote beker te winnen.

Het Kermiscomité wil iedereen danken die heeft bijgedragen deze kermis tot een succes te maken. Diverse carnavals- en vriendengroepen staan paraat als er activiteiten georganiseerd worden, en dat is een mooi gegeven. Speciale dank voor de Jeugdraad, het L.O.P. en café De Witte Valk. En op de laatste maar niet de minste plaats danken we het Zwaagse publiek dat op fantastische wijze de kermis heeft bezocht en beleefd.

Foto’s zijn terug te vinden op www.kermiszwaag.nl
Kermis vierend Zwaag bedankt, en tot volgend jaar!

Het Kermiscomité

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag