Kerstviering 24 december in de Sint Martinuskerk te Zwaag

Het kerstverhaal gaat dit jaar over Hanna, de dochter van een herbergier te Bethlehem. Ze woont alleen met haar vader, haar moeder is overleden toen Hanna werd geboren. Op een avond ziet Hanna een bijzondere ster boven de herberg van haar vader. En terwijl ze vol verwondering naar het prachtige verschijnsel kijkt, wordt ze omver gelopen door een ezeltje. Het is de ezel van Jozef en Maria. Zij zijn dringend op zoek naar een plek voor de nacht en Hanna helpt hen aan onderdak. Ook haalt zij hulp voor Maria, zodat de baby veilig geboren kan worden.
De herders hebben ook een rol in het kerstverhaal. En natuurlijk zijn de engelen er ook weer bij. Met een echte baby in de kribbe is het verhaal compleet. Alles wordt uitgevoerd door enthousiaste basisschoolkinderen. Ook dit jaar is er een kinderkoor, muzikaal begeleid door onze pianist.
De viering begint om 18.00 uur. Na afloop zijn alle kinderen van harte welkom om het kindeke in de kribbe te bewonderen en is er een kleine traktatie.
Komt allen kijken, luisteren en vooral uit volle borst meezingen op deze bijzondere avond, kerstavond, zondag 24 december in de Sint Martinuskerk te Zwaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *