Kinder- en avondconcert met fortepianiste Mayumi Eguro

Fortepianiste Mayumi Eguro geeft op zaterdag 11 juni twee bijzondere concerten. Om 14.00 uur speelt zij een Kinderconcert ‘Verhalen van Mozart’. ’s Avonds om 20.00 uur speelt zij een duo concert met fluitiste Sachiyo Hayashi met de titel ‘Muzikale familie’. Het programma bevat werken van W.A.Mozart, zijn zoon F.X. Mozart en de zonen van J.S.Bach, Carl Philip Emanuel en Johan Christian Bach. Mayumi speelt op een recent restaureerde, originele Weense fortepiano gebouwd in 1800.

Voor het kinderconcert heeft Mayumi muziekstukken en een verhaallijn over de jonge Mozart samengesteld. Kinderen en ouders leren aan de hand van prachtige stukken, spannende verhalen en muzikale activiteiten de fortepiano, de muziek en het leven van Mozart kennen. De allerkleinsten kunnen op schoot blijven zitten, grotere kinderen mogen dicht bij de piano op kussens komen luisteren.

Het avondconcert vindt plaats om 20.00 uur. De klank van traverso (fluit) en fortepiano is bijzonder, warm en intiem. Werken van de muzikale families Mozart en Bach worden ten gehore gebracht. Er wordt gespeeld: Sonate in G groot KV 379 (W.A.Mozart), Rondo in E klein (F.X.Mozart), Sonate in Bes groot Wq.130 (C.Ph.E.Bach), Sonate in A groot (J.Ch.Bach) etc.

Dorpskerk, Kerkelaan 8, 1689 EA Zwaag

Toegang kinderconcert: € 7,50 Ouders € 5,00
Toegang avondconcert: € 15,00 bij online reserveren € 18,00 aan de kassa

informatie en reserveren: www.mayumieguro.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *