Korenfestival Swaegh Zingt

Zondag 12 januari houdt Swaegh Zingt voor de 15e keer haar traditionele Korenfestival in De Witte Valk te Zwaag. Geweldig als wij dit derde lustrum met een zaal vol enthousiasten mensen kunnen vieren. En wat een progressie heeft ons koor doorgemaakt. Tijdens festivals weten we toch vaak in de hoogste regionen te eindigen, zo niet op de eerste plaats. Dit komt natuurlijk niet alleen door de enthousiaste leiding van dirigent Co Feld en onze vingervlugge accordeonist Simone Beerepoot, maar zeker ook door onze koorleden die regelmatig de longen uit hun lijf zingen.

Voor deze middag zijn twee koren uitgenodigd. Simpel-Hollands uit Heerhugowaard is een gezellig gemengd koor dat voornamelijk smartlappen ten gehore brengt. Amazingkoor uit Lutjebroek brengt een breed scala aan populaire, voornamelijk Engelstalige muziek ten gehore. Muziek voor een breed publiek waarbij veel herinneringen worden opgeroepen. Swaegh Zingt gaat ook helemaal los met nummers van Ancora, Andre Hazes jr., Nick & Simon, Helemaal Hollands en Dana Winner.

Na de eerste sessie van de koren wordt tijdens de pauze een loterij gehouden waar mooie prijzen kunnen worden gewonnen. Al met al voldoende afwisseling voor de muziekliefhebber die ook nog eens van een gokje houdt. Wij heten u van harte welkom in de grote zaal van De Witte Valk. De deur gaat open om 12.30 uur en de optredens beginnen om 13.00 uur. Zoals gebruikelijk is de entree gratis.

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag