KVG Zwaag op bezoek bij VMBOschool D’Ampte

Leerlingen van de D’Ampte-school bezorgden de dames van het KVG Zwaag een leuke middag. De leeropdracht van de afdeling verzorging was voor de leden van het KVG Zwaag een leuke ervaring. Helaas was het door een misverstand niet mogelijk alle leden van het KVG hierover op tijd te informeren, maar degene die er gebruik van konden maken, hebben vooral genoten. De leerlingen deden hun uiterste best om vooral een goed cijfer te behalen voor hun inzet bij verzorging van haar, handen en gezicht. Waarbij de ene nerveus en de ander zelfverzekerd haar opdracht uitvoerde. Er werd afgesloten met een gezellige high tea.

Inmiddels heeft ook de Jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaatsgevonden en met een knipoog naar het nieuwe seizoen werden alvast wat hoogtepunten uit het nieuwe jaarprogramma verteld. Zo gaan de dames en rondvaart maken met een mooie salonboot in de omgeving van Nieuwe Niedorp, komt er weer een uitgebreid broodbuffet en een optreden van een grandioos Gospelkoor bij de kerstviering, zijn er leuke fietstochten en komt een ervaren rechercheur vertellen over wat er zoal gebeurt. Maar er staan nog veel meer bijzondere avonden/middagen in het nieuwe programma.

Voor dames uit Zwaag en Bangert-Oosterpolder is nu weer volop de mogelijkheid om zich als nieuw lid aan te melden. De contributie is slechts 22,50 euro per jaar. Bel dan 0229-237817 of 0229-238155 of 0229-237609.

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag