Lichtjesavond “American style” Bangert & Oosterpolder

De hele Bangert & Oosterpolder zal schitteren, rocken en swingen! Op vrijdag 4 september is de tweede editie van Lichtjesavond “American style” in de jonge wijk B&O. Als de schemering valt kunnen alle bewoners hun tuinen versieren met kaarsen en lichtjes en mooie prijzen winnen. De woonwijk en “De Strip” worden het decor van dit unieke evenement waarbij de fakkel-lichtjestocht, muziek en entertainment hand in hand gaan.

De winnaar van 2014 met de creatie “Imagine World Peace” heeft de organisatie geïnspireerd om er een amerikaans thema-avond van te maken. Gemeente Hoorn steunt het initiatief en zal op “De Strip” de inflatable “Liberty” van 9 meter hoog laten plaatsen. Het beeld staat symbool voor de vrijheid en geldt bovendien als een teken van verwelkoming van iedereen. Op deze avond is dan ook iedereen van harte welkom!

Het Johan Cruijff Court en de de BMX baan zijn speciaal voor deze avond geopend voor “glow in the dark” activiteiten. Om 20.45 start er voor de wijkbewoners bij jongerencentrum MFA De Kreek een fakkel-lichtjestocht en wordt er door de wijk langs de streetacts gelopen.

De organisatie van het jaarlijks terugkerend evenement is in handen van een aantal enthousiaste bewoners, stichting Netwerk en lokale ondernemers. Voor bewoners van de wijk dé gelegenheid om de sociale cohesie te vergroten en kennis te maken met dans- en muziekverenigingen die actief zijn in Zwaag en MFA De Kreek. Door de samenwerking met verschillende partijen komen bewoners, dans en muziek op een bijzondere wijze samen.

Om “De Strip” en de wijk Bangert & Oosterpolder autovrij te houden, worden bezoekers van buitenaf vriendelijk verzocht de auto’s bij de Deen of het industrie terrein te parkeren.

voorkant flyer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *