Maskernieuws

Verrassing! Iedereen dacht even van Het Masker verlost te zijn, maar niets is minder waar. Zo duikt Het Masker het gehele jaar
door overal onverwachts op. Al is het op een receptie of bij sportievere activiteiten. Onkruid vergaat niet zullen we maar zeggen.
Het Masker is wederom betrokken bij de organisatie van de carnavalsavond van het Sportcafé Zwaag Zaalvoetbaltoernooi! Op vrijdag 11 mei vanaf 18.30 uur kunnen alle actieve of rustende carnavalsgroepen weer helemaal los in het zaalvoetbalpaleis van Sporthal Zwaag. Ieder dreamteam moet bestaan uit vier veldspelers (waarvan minimaal één dame) en één keeper (exclusief wissels). In de Zwaagse Arena zal er gespeeld worden in twee poules met in iedere poule vijf teams. Ieder team heeft zijn eigen Ronald Koeman, die het er waarschijnlijk beter vanaf zal brengen dan het Nederlands elftal. En vergeet niet voor de wedstrijd eerst een goede warming-up te doen in de vorm van een polonaise of de Roekie Zoekie.

Het Masker zou Het Masker niet zijn als het niet allemaal net even anders dan anders zou gaan en er bijzondere spelregels, geinregels en omstandigheden van toepassing zijn. Zoals boarding op heel veld, verplicht dames in het team, aftrap beginnend vanaf
achterlijn, doelpunten die dubbel tellen tijdens feestnummers, met kopbal of als een dame scoort… te veel om op te noemen! Kijk voor uitgebreide informatie, opzet, spelregels en geinregels op www.carnavalzwaag.nl of www.sportcafezwaag.nl.

Na de prijsuitreiking van de top 3 en speler en speelster van het toernooi, is er een exclusief Rad van Avontuur met diverse serieuze carnavaleske topprijzen. Vervolgens, als afsluiting, een knallende feestavond in het Sportcafé met muziek tot in de kleine uurtjes.
Alle opbrengsten van het toernooi zullen worden geschonken aan een goed doel!

U ziet, het belooft een verrassende, knotsgekke en gezellige avond te worden met een ludieke insteek in een gemoedelijke sfeer. Leuk om naar te kijken maar nog veel leuker om aan mee te doen als parels van Zwaag. Dit evenement moet je meemaken en wil je niet missen! Dus geef je groep snel op aan de bar van Sportcafé Zwaag of via de zaalvoetbalpagina op www.sportcafezwaag.nl, want vol=vol! Dit kan nog tot 30 april.

Carnavalsavond van het Sportcafé Zwaag Zaalvoetbaltoernooi! Vrijdag 11 mei vanaf 18.30 uur

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl, Het Masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *