Maskernieuws

Vrienden en vriendinnen van Het Masker

Kerst is net als een dag op kantoor: jij doet al het werk en de dikke man in het pak krijgt al de credits.
Wij wensen u een witte kerst maar als de witte wijn op is, drink dan de rode…
Het mag duidelijk zijn, we maken ons op voor de feestdagen. Maar voor het zover is, trakteert Het Masker u nog even op een verrassend leuke en gezellige avond. Ja ja, het is weer tijd voor de MaskerQuiz die traditioneel wordt gehouden op de zaterdag vóór kerst. Deze interactieve en spetterende avond zal weer bomvol vermaak en vertier zitten. De beide mondhoekjes zullen gaan opkrullen van plezier en wellicht lacht u uw tanden (voor zover nog aanwezig) ook nog wel bloot. Aan het einde van de avond weten we wie zich een jaar lang Maskerbrein mag noemen en de speciale bokaal en cheque in ontvangst mag nemen. Net zoals de Gezellige Gevallen dat vorig jaar deden.
Dus weet jij alles van carnaval of heb jij met een biertje te veel op heel veel geluk?
Dan moet je erbij zijn. Zet dat kruisje maar in je agenda en vraag je vriendjes en vriendinnetjes ook om te komen. Ga alvast lezen op onze site over de nieuwe Prins, de winnaars van vorig jaar, de Hofdames uit 1992 en dergelijke. Dan maken jullie een grote kans om de MaskerQuiz en de hoofdprijs van 111 euro te winnen. En als je hem niet wint, heb je zeker gelachen, weer bij geleuterd met je vrienden, het carnavalsgevoel weer een beetje opgebouwd en vooral een leuke avond gehad. Tevens is tijdens deze avond de Zwaagse carnavalsvlag te koop voor een carnavalesk prijsje van 15 euro. Ook de eerste autostickers zullen uiteraard verkrijgbaar zijn en wie weet heeft Het Masker nog wel wat nieuwtjes voor u in petto. Als u al dit moois allemaal zo leest, hoeft u niet bang te zijn dat u het gemist heeft want het is aankomende zaterdag 21 december in De Witte Valk.

Zaterdag 18 januari komt Het Masker bij u langs met het nieuwe Vuistdikke Full Colour Glossy Maskermagazine. Wat zullen de zintuigen weer prikkelen van plezier bij het openslaan van dit collectorsitem. Alles over het aankomende carnaval en ander leut dat aan het Zwaagse carnaval vasthangt, staat er met gekrulde en confetti-achtige letters in. In ruil daarvoor vragen wij u alleen maar een gulle gift te doen. Dankzij uw giften krijgen de kinderen een onvergetelijke gratis carnavalsmiddag aangeboden.
Dus zorg dat u thuis bent. Geef gul met contanten of een Tikki€ en uiteraard met een mooie lach op het gezicht.

Voor het nieuwe jaar twintig-twintig wensen we iedereen:
Iets goeds, iets LEKKERS, iets geks, iets GEKKERS,
iets aardigs, iets LIEFS, maar hoe dan ook iets POSITIEFS.

MultiMediale MaskerQuiz: zaterdag 21 december, zaal open om 20.30 uur
Rondgang: zaterdag 18 januari

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl, Het Masker