Maskernieuws

Vrienden en vriendinnen van ‘t Masker,
 
Om te beginnen voor iedereen de allerbeste wensen voor 2016! Wat gaat het allemaal toch supersnel. Veel te snel volgens Prins Maskerado, die van het ene genietmoment, zo plons in het andere zal belanden. Carnaval nadert met rasse schreden en voor je het weet, is het al zover!
 
De Maskerquiz was weer een memorabele avond waarbij de lachspieren op hun wenken werden bediend! Om 20.00 uur stonden er al Maskerfans voor de deur te dringen om een mooi plekkie in de zaal te bemachtigen. Maar liefst 39 deelnemende groepjes: optochtdeelnemers, schuureigenaren, EPC-ers, ereleden, Maskerleden, familieleden, buren, vrienden, OC-leden, hofmedewerkers, vrijwilligers en nog vele anderen waren erbij! Allemaal bij elkaar geklonterd voor een mooi en gezellig avondje. En gezien de positieve reacties is dat zeker gelukt. Prins Maskerado en de Hofdames hebben er nog steeds een brede glimlach van. Verrassende videoclips waren er onder meer van vele handbalteams en natuurlijk de openingsact van, bijna onherkenbaar,  Prins Maskerado. Voor het eerst werd het officiële nieuwe Prinsenlied met videoclip gepresenteerd. Wat werd er gelachen om de stunts van onze eigen Dikke en Dunne, hilarisch! Gelukkig kon heel Zwaag bij deze quiz aanwezig zijn, want Veilig Zwaag heeft alles onder controle. Dit bleek wel uit de Superheldenclip waar onze eigen burgerwacht Jan Rood ingreep en de bekende boef wist te ontmaskeren. Uiteindelijk  wist OC2 (optochtcommissie) de meest goede antwoorden te geven en mochten zij zich kronen tot Maskerbrein 2015. Meer bewegende beelden van de Maskerquiz op www.carnavalzwaag.nl  
 
Morgen, 9 januari, komt Het Masker langs met het vuistdikke fullcolour glossy Maskermagazine. Wat zullen de zintuigen weer prikkelen van plezier bij het openslaan van dit collectorsitem! In ruil doorvoor vragen wij u alleen maar een gulle gift te doen die ten goede komt aan de kindermiddag om deze helemaal gratis te laten verlopen!  Dus zorgt dat u thuis bent, geef gul en met een gulle lach!  Voor gevallen  van niet thuis en ’nee-nee sticker’ hebben we een oplossing, zie onze site.
Ook wordt morgen bij Theo Beerepoot in de schuur door de Jeugdraad Zwaag een Carnavalsworkshop gehouden. Van een bonk piepschuim leren een 3D-figuur te maken.
 
Zaterdag 16 januari viert Het Masker groots zijn 50-jarig jubileum met de topformatie Melrose. Het wordt een fantastische, feestelijke, muzikale, energieke, sensationele en spraakmakende belevenis die je niet mag missen! In samenspraak met café De Witte Valk kunnen we u tussen 21:00 en  22.00 uur gratis entree en garderobe aanbieden.
 
Rondgang: zaterdag 9 januari
Jubileumfeest: zaterdag 16 januari, tot 22.00 uur vrij entree en garderobe!

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl en tot het volgend Samenspel, Het Masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *