Maskernieuws

Zo rond deze tijd beginnen er langzamerhand steeds meer spannende versieringen te verschijnen bij huizen, scholen en
winkels. In carnavalesk Zwaag zullen ze wel zeggen; die zijn er mooi op tijd bij! Maar niets is minder waar, we zijn hier op een Dood spoor beland want het is bijna Halloween!
Het Bloed kruipt waar het niet gaan kan. Zou dat ook voor de nieuwe Prins gelden of zou hij over Lijken gaan? In ieder geval laat hij zich niet Kisten, tenslotte kun je geen appels met Pompoenen vergelijken. Ook moeten er, net zoals bij Frankenstein het geval is, in zijn Brein een behoorlijk aantal schroefjes los zitten want anders zeg je geen ja tegen het knotsgekke Masker. Een gezonde Geest heeft geen lichaam.
Uiteraard zal hij nu nog doen alsof zijn neus Bloedt maar dat is in deze tijd niet zo handig als er overal Vampieren op de loer liggen die elke verdachte move in het snotje houden. Wat zal hij soms Angstaanjagende momenten doormaken en wellicht daardoor een kleine alcoholische versnapering nuttigen. Maar pas op: als de Geest uit de fles is, ben je dronken. Dood bier hebben, heeft op deze dagen opeens wel een heel andere betekenis.

Maar er Spookt nog iets anders door ons hoofd. Zouden de nieuwe Hofdames van aankomend jaar niet veel om het lijf hebben? Een beetje net als een Skelet dat niet heeft? Daar zal menig Draculahart toch sneller van gaan kloppen? Wat zeker is, is dat de Hofdames hun Grafsteentje zeker zullen gaan bijdragen aan het grote carnavalsfeest. In dit geval is al dat Bloed, zweet en tranen geen inspanning, maar zijn het ingrediënten voor een heerlijke dampende Heksensoep die voortreffelijk op de maag zal liggen.

De Prinsbekendmaking 2.0 zal in de BigFoot-sporen treden van die van vorig jaar met eveneens een Bloedstollende ontknoping. DeKasteeldeuren van de Leuttempel zwaaien exact om 21.00 uur open met een luide knal. De entree tot 22.00 uur is 5 euro. Na 22.00 uur bedraagt de entree 11 euro.

We starten hoe dan ook Griezelig op tijd met de act, zodat om ‘elf over elf’ de nieuwe Prins en Hofdames daadwerkelijk ontmaskerd zijn. Dus zorg dat je op tijd bij bent! Het monsterlijke feest, met huisband Paradise, zal ook eerder van start gaan! Omdat u tot 22.00 uur voor een prikkie naar binnen kan, kunt u met de Prinsbekendmaking 2.0 geen gebruik meer maken van Passe-Partouts. Deze zijn alleen bruikbaar tijdens het carnavalsweekend en in januari 2018 verkrijgbaar.

Wie wordt de nieuwe Prins Carnaval van Zwaag? Zaterdag 11 november weten we het!
Zaal open 21.00 uur, 5 euro entree tot 22.00 uur! Daarna 11 euro.
We starten hoe dan ook op tijd met de act, zodat om ‘elf over elf’ het trio bekend is.

Tot leut op www.carnavalzwaag.nl, Het Masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *