Musicalvereniging Zwaag gaat nog professioneler

Een nieuw, fris logo, een nieuwe website, nieuwe borden langs de weg en kaarten bestellen via de website. Dit is de start van een nieuw musicalseizoen. In 2016 brengen wij u de musical Joseph and the amazing technicolor dreamcoat. Het musical debuut van Freek Bartels die de battle: de zoektocht naar Joseph won. Dit Bijbelse verhaal vertelt over Jacob en zijn 12 zonen waarvan er een, Joseph, het nogal hoog in de bol heeft. De 11 broers willen van hem af en …… Komt u maar kijken hoe het afloopt.

We zijn al sinds maart bezig de liedjes in te studeren, de dans in te studeren en de posities op het toneel te oefenen. Dit jaar doen er maar liefst 11 kinderen mee. Het belooft weer iets moois te worden. Wij streven er naar elke jaar iets professioneler te zijn. De vorige musical Aida kwam aardig in de buurt van wat wij willen (een mooie musical op de planken brengen) met professioneel licht en geluid een live orkest en een cast die er voor wil gaan. Kijk maar vast op www.musicalzwaag.nl. Hier vindt u alle informatie en u kunt nu al kaarten bestellen op de door u gekozen avond.

De uitvoeringsdatums zijn vrijdag 22 januari, zaterdag 23 januari, zondag 24 januari, vrijdag 29 januari en zaterdag 30 januari 2016. Alle dagen begint de voorstelling om 20.00 uur behalve zondag 24 januari. Dan starten we om 14.00 uur.
U ziet een voorstelling extra. Dus nog meer keuze om deze musical te bezoeken. Ook kunt u alvast een voorproefje krijgen tijdens het Korenfestival in café De Witte Valk op 10 januari 2016 waar wij ook enkele liedjes uit Joseph ten gehore zullen brengen.
Wij houden u op de hoogte.

Musicalvereniging Zwaag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *