NHD Open biljarttoernooi 2018

Na het succes van vorig jaar organiseert biljartvereniging NHD weer een open toernooi. Vorig jaar werd alleen libre, driebanden klein en groot gespeeld. Bij voldoende deelname is de mogelijkheid om bandstoten erbij te doen. Er zijn dit jaar ook weer leuke geldprijzen te verdienen, te weten:
1e prijs e100,- , 2e prijs e75,- , 3e prijs e 50,-, 4e prijs e 25,-, 5e prijs e 20,-, 6e prijs e 20,- , 7e en 8e prijs e 10,-.

De prijzen zijn voor ieder onderdeel bij voldoende deelname. Iedereen mag meedoen (biljartkleding niet verplicht).
Het toernooi vindt plaats in de maand april. Er wordt begonnen met driebanden groot en libre en wel van 3 tot en met 6 april. In libre wordt gespeeld in poules van vier personen.

Daarna, 16 april, begint het driebanden klein en bij voldoende deelname ook het bandstoten. Bij driebanden wordt gespeeld in poules van drie personen en bij bandstoten in poules van vier personen. Na elke ronde vallen een paar spelers af totdat er bij de finale acht personen over zijn.

De wedstrijdleiding houdt zich wel het recht voor om deelnemers die te laag hebben ingeschreven te verhogen. Uiteraard wel in overleg met de betrokken speler. In alle andere gevallen beslist de wedstrijdleiding.

Het inschrijfgeld bedraagt voor iedere spelsoort e 7,50. U kunt zich inschrijven door te mailen naar wam.knol@quicknet.nl of u kunt een brief sturen naar W.A.M Knol, Binnenplaats 37, 1695 JJ Blokker. U kunt het formulier ook downloaden via de website: www.biljartvereniging-nhd.nl . Uw opgave dient voor 20 maart binnen te zijn.

Adres Biljartvereniging N.H.D.: Dorpsstraat 173a, 1689 GB Zwaag (achter café de Witte Valk). Telefoon: 0229-235505.

Hopelijk tot ziens bij het open toernooi van Biljartvereniging NHD.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *