Nieuw onderkomen Scouting Discovery Zwaag

Afgelopen woensdag 3 juni vierde Scouting Discovery de opening van haar nieuwe pand aan de Bangaerde 2 in Zwaag. Dit werd gedaan met livemuziek, een springkussen, spelletjes en een kampvuur. Na 11 jaar lang een eigen onderkomen gezocht te hebben, wordt er nu samen met de Kinderkledingbank een ruimte bij Honky Tonk gehuurd. Het pand is geopend door de wethouders Ben Tap en Judith de Jong, die zich ingespand hebben om deze huisvesting mogelijk te maken.

Scouting Discovery biedt leuke en spannende activiteiten aan, waarbij meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Door de nieuwe huisvesting zijn er nu voldoende mogelijkheden om het aantal leden uit te breiden en er wordt daarom een uitdagend programma aangeboden voor kinderen vanaf 5 jaar.

Naast de normale bijeenkomsten zijn er voor alle speltakken ook andere activiteiten zoals bijvoorbeeld weekendkampen (in een clubhuis of kamperen), zomerkamp (een hele week met je speltak op kamp), en regionale activiteiten (Scouting wedstrijden, speldagen). De contributie wordt zo laag mogelijk gehouden, ook kan er betaald worden met de sport- en cultuurstrippenkaart van de gemeente Hoorn.

Lijkt het je leuk om een keer te komen kijken of een keer een opkomst mee te maken, dan kun je contact opnemen met Sheila Sterk (0229) 85 34 00 of een mail sturen naar info@scoutingdiscovery.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *