Nieuwe seizoen KVG Zwaag begint met dagje Urk

Het vrouwengilde Zwaag heeft weer een gevarieerd programma samengesteld waarin voor haar leden vooral veel te genieten valt.
We beginnen met een volledige dag uit naar Urk. We vertrekken in Hoorn met de trein van 10.14 uur naar Enkhuizen en nemen de veerboot naar Urk. Kijk goed naar de aanmeldingsbrief die alle leden in de bus hebben gekregen.

Ook vieren we dit nieuwe seizoen het 65-jarig bestaan van ons KVG. We vragen daarvoor nog wel de medewerking van bijvoorbeeld oud-leden en oud-bestuursleden. Kijk eens in de plakboeken voor leuke of andere herinneringen uit de afgelopen jaren. Neem hierover contact op met ons bestuur. We gaan dit jubileum zeker feestelijk vieren. Natuurlijk staat ook weer een fietsexcursie en creatieve avond in het nieuwe jaarprogramma.
Dames van Zwaag: bent u nog geen lid van onze gezellige vrouwenvereniging, meld u aan bij de penningmeester, 0229-237609 of secretariaat, 0229-504752. Voor 22,50 euro kunt u aan alle onderdelen meedoen. Onze vaste avonden zijn op woensdag of donderdag in de Plataan in Zwaag.

Voor nu geldt: heeft u zich nog niet aangemeld voor de dagtocht naar Urk? Dit kan nog tot en met aanstaande zondag. De ingevulde aanmelding kan in de brievenbus bij Tonny Rood, W. Alexanderstraat 3 in Zwaag. Heeft u geen aanmeldingsformulier of bent u een nieuw lid (want dan kunt u natuurlijk ook mee), bel dan voor info 0229-237817 of 0229-504752.

Het bestuur heeft er zin in en zien graag vele leden weer op haar programma-onderdelen tegemoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *