Nieuws van de Zwaagse Gymnastiek en TurnVereniging

Het is alweer enige tijd geleden dat u iets van onze turnvereniging hebt gelezen, maar het gaat heel goed met ons! De recreatiegroepen hebben enige tijd terug de Verenigingsdag gehad. Op deze dag gaven de jongste kinderen een demo en de oudere kinderen turnden een wedstrijd, met voor alle kinderen een diploma. Voor de kinderen die op het erepodium kwamen waren er medailles, die gesponsord waren door het LOP. Namens de medaillewinnaars onze dank hiervoor!
De selectie heeft ondertussen alweer veel wedstrijden geturnd, waaronder de toestelkampioenschappen waar we 33 medailles gewonnen hebben. Een geweldig getal!

Ook zijn er turnsters van de regiokampioenschappen naar de districtwedstrijd doorgestroomd. Deze wedstrijd is in mei voor Tess en Amber en in juni voor Annelien en Allysia. Wij wensen deze meiden heel veel succes! Dyani en Zoë hebben deelgenomen aan de halve finale voor het Nederlandse Kampioenschap 3e divisie. Zij werden daar 5e en 7e. Dyani heeft zich met deze wedstrijd geplaatst voor het NK. Ook Dyani wensen wij heel veel succes.

Wilt u meer informatie over onze vereniging dan kunt u terecht op onze vernieuwde site www.zgtv.nl en onze Facebook-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *