Nieuws van Vrienden van de Wijzend

De Wijzend commercieel
Er bereiken ons steeds meer berichten waar wij niet vrolijk van worden, namelijk dat men toch weer bezig is met het plan om bij slecht weer de Wijzend te sluiten en het personeel dan naar huis te sturen of elders aan het werk te zetten. Vorige keer hebben wij u al bericht dat Vrienden van de Wijzend een tegenstander is van deze handelwijze. Wij denken dat dit op termijn de doodsteek zal zijn voor de Wijzend als men deze werkwijze hanteert .
Wij weten niet precies uit welke hoek deze geruchten komen. Is het nu van de Hoornse politiek of van het bedrijf (Synargis) dat voorbereiding regelt voor de overgang naar commerciële exploitatie van de baden Waterhoorn en Wijzend. Wat wij wel weten is dat de Hoornse politiek zich voor de gemeenteraadsverkiezingen, op vragen van een Hoorns Weekblad, unaniem zonder uitzondering heeft uitgesproken dat de Wijzend moet blijven. Wij hebben die krantenknipsels zorgvuldig bewaard. Mocht blijken dat, wanneer de raad een besluit gaat nemen over commerciële exploitatie, men gaat akkoord met deze sluitingsparagraaf bij slecht weer, dan zal Vrienden van de Wijzend  in het geweer komen en de mensen gaan mobiliseren om actie te voeren tegen deze maatregel.
Het Hoornse college heeft besloten dat afpraken die over de zwembaden gemaakt worden voor tien jaar gelden. Zorg er dan ook voor dat goede afspraken gemaakt worden en maak er geen sterfhuisconstructie van.

Dit was het weer tot de volgende keer met meer nieuws van en over de Wijzend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *