Nog meer spektakel in Zwaag tijdens de kermis!

Over 21 dagen gaat het los en is het weer zwieren en zwaaien!
Inmiddels hebben zich al ruim tien teams voor het bakvoetbal en tien teams voor het beachvolleybaltoernooi ingeschreven. Meld
je nu aan met jouw team om deze strijd van dichtbij mee te maken. Dit kan via het inschrijfformulier op de website.

Verschillende activiteiten passeren de revue, met op maandag -nieuw- De Kermis Spelen en het Jeugdbakvoetbal voor zowel jong als oud. Vorig jaar werd het vierde Bakvoetbal voor de jeugd georganiseerd. Dit was een groot succes en daarom organiseren wij wederom dit fantastisch jeugdtoernooi met mooie prijzen!
Winnen, winnen winnen, dus geef jouw team snel op en we maken er weer gezellige middag van. Kinderen van groep 8 mogen zich hier ook voor inschrijven.

Op tweede pinksterdag vanaf 15.00 uur is er weer een fantastisch familieprogramma. Er zal dit jaar Kids on Stage plaatsvinden met optredens van onder andere Dance Acts en live The Voice Kids. Voor de jonge kinderen hebben we een kleurplatenwedstrijd, springkussen, mega-glijbaan, gratis ponyrijden, limonade, ijsjes, zakjes snoep en kans op gratis kermisattractiemuntjes! Om 18.00 uur is de prijsuitreiking met aansluitend de feestavond!
Dit evenement wordt gesponsord door het LOP en de Jeugdraad Zwaag.

Inschrijven kan via www.kermiszwaag.nl. Hierop staat ook het kermisprogramma, laatste nieuws en foto’s over de historie van kermis Zwaag (in samenwerking met Historisch Zwaag). Hou onze Facebookpagina goed in de gaten en maak kans op een gratis rondje kermis.

Het Kermis Comité Zwaag

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag