Oliebollenbakfestijn molen De Krijgsman

Met de kerstdagen in het verschiet maken wij ons alweer een beetje op voor het oliebollenbakfestijn.
Dit evenement is al jaren een topper voor onze molen. Ooit begonnen als geintje, nu uitgegroeid tot een heus festijn. Vrijwilligers doen dan hun uiterste best om de lekkerste oliebollen en appelbeignets voor u te bakken. De kwaliteit is zoals u die van ons gewend bent, gewoon goed.
Voor de nieuwe bewoners van de Bangert en Oosterpolder een mooie gelegenheid om eens bij de molen binnen te kijken. Dan kunt in onze mooie bakkerij zien hoe hier de lekkerste oliebollen worden gemaakt. Wij zijn open op vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur en zondag 31 december van 10.00 tot 16.00 uur.
U kunt ook uw bestelling door geven via onze website www.molendekrijgsman.nl en ophalen op 31 december tussen 11.00 en 16.00 uur. Daarna gaan wij ook oud en nieuw vieren, maar om twaalf uur ‘s nachts houden wij brandwacht op onze molen.

Beste mensen, houdt u alstublieft rekening met uw vuurwerk, want onze molen is zeer brandgevoelig. Wij zouden het ten zeerste betreuren als dit mooie monument ten onder zou gaan door vuurwerk.

Dan rest mij, namens het molenteam van stichting Molen de Krijgsman, u een goed uit einde en een goed en vooral gezond 2018 toe te wensen.

Erik Dudink, secretaris stichting Molen de Krijgsman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *