Open dagen Roald Dahl school

Op dinsdagavond 7 februari en woensdagochtend 8 februari bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze school!

De Roald Dahl school is gevestigd in het hart van de wijk Bangert & Oosterpolder. Leerlingen krijgen bij ons kwalitatief goed onderwijs in een sfeer van vertrouwen en veiligheid. In een veilige omgeving helpen we de leerlingen zich te ontwikkelen en leren ze omgaan met verantwoordelijkheid.

Waarom Roald Dahl?
Een fantastische kinderboekenschrijver die vertrouwen had in het kind. De kinderen uit zijn boeken zijn slim, aardig, oplettend en hebben een goed hart. Op de Roald Dahl staat het kind centraal!

Waarom Daltononderwijs?
In het Daltononderwijs werken we vanuit vijf kernwaarden. Doordat leerlingen samenwerken met leerkrachten en medeleerlingen, leren zij met elkaar om te gaan en elkaar te helpen. We leren de leerlingen stap voor stap verantwoordelijkheid te dragen voor
hun leertaken en zelfstandig te leren en te werken. Deze werkwijze maakt het onderwijs effectief. Samen met de leerkrachten stellen de leerlingen twee keer per jaar een portfolio samen. Dit geeft een prachtige reflectie voor hun ontwikkeling.

Waarom oecumenisch?
Onze uitgangspunten vloeien voort uit de christelijke levensovertuiging. Het respect voor de eigenheid van ieder mens en het recht op een eigen levensovertuiging zijn belangrijke uitgangspunten. Er is ook aandacht voor andere levensbeschouwingen en godsdiensten.

Nieuwsgierig geworden? Bezoek de Roald Dahl school tijdens de open avond van 7 februari vanaf 19.30 uur of loop binnen tijdens onze open ochtend op 8 februari vanaf 8.30 uur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *