Opnieuw tijd voor een groot feest…

Na het grote feest met de musical ‘Joseph and the amazing color dreamcoat’ is er in april weer een groot feest. Ditmaal omdat Musicalvereniging Zwaag 50 jaar bestaat.
Op 22 april 1966 werd de Swaeghse Zangvereniging opgericht welke van zangvereniging naar operette uiteindelijk uitgroeide tot Musicalvereniging Zwaag. Een dergelijk prachtig jubileum mogen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom is er voor alle leden, oud-leden, vrijwilligers en oud-vrijwilligers een jubileumavond georganiseerd op vrijdag 22 april.

Deze gezellige avond zal in het teken staan van herinneringen ophalen (middels fotomateriaal), zingen en gewoon gezellig kletsen. Daarnaast zal de vereniging de Eenhoornzegel ontvangen.

Onze onmisbare sponsoren, leden en oud-leden hebben (voor zover in ons vermogen lag) al een uitnodiging ontvangen. Maar helaas beschikken wij niet (meer) over alle adressen, dus heeft u in de afgelopen 50 jaar uw steentje bijgedragen aan Musicalvereniging Zwaag of een voorloper en u heeft nog geen bericht ontvangen, neem dan contact op met de vereniging middels het contactformulier op www.musicalzwaag.nl. U zult dan een reactie ontvangen hoe u zich aan kunt melden voor deze gezellige avond.

Wordt er naast dit prachtige jubileum ook nog gewerkt aan de nieuwe musical? Uiteraard!!! Noteer alvast maar in uw agenda: 20, 21, 22, 27 en 28 januari 2017 presenteren wij de musical BLOOD BROTHERS.
Het verhaal van twee broers die na hun geboorte worden gescheiden en opgroeien in totaal verschillende sociale milieus. Ze komen elkaar tegen, raken bevriend en uiteindelijk verliefd op dezelfde vrouw, met desastreuze gevolgen.
Onze leden hebben zeer leerzame workshops gevolgd waaruit de rolverdeling zal voortvloeien en de eerste zangrepetities zitten er ook al weer op.

Maar allereerst ontvangen wij u graag op 22 april in café de Witte Valk om ons 50-jarig jubileum met ons mee te vieren. Graag tot dan.

Agenda
10sep

Heimatfest

Locatie: De Witte Valk, Zwaag

08okt

ABBA Fever LIVE SHOW

Locatie: De Witte Valk, Zwaag